top of page

MEEST GESTELDE VRAGEN

1. Welke soorten radiatoren bieden wij aan? Hoe verschillen ze van elkaar?

In ons assortiment vindt u convectoren en infrarood verwarmingspanelen. Het verschil tussen hen heeft betrekking op het werkingsprincipe. Convectorverwarming maakt gebruik van het fenomeen convectie. Infrarood verwarmingspanelen daarentegen creëren infraroodstraling die de oppervlakken verwarmt.

2. Is het verwarmingspaneel veilig in gebruik?

Ja. We hebben onze producten aangepast aan de strengste technische en veiligheidseisen. Infrarood verwarmingspanelen hebben een beschermingsgraad van IP24. Dit betekent dat ze in badkamers kunnen worden geïnstalleerd. Bovendien hebben ze een blokkade tegen onbevoegden, wat een uitstekende bescherming is voor gezinnen met kleine kinderen.

3. Kan een infrarood verwarmingspaneel oververhitten?

Onze producten hebben een speciale bescherming tegen oververhitting. U kunt ze dus gebruiken zonder angst voor schade.

4. Kan het vermogen van de infraroodpanelen worden verminderd?

Het systeem werkt met constant vermogen. U kunt echter de temperatuur van de panelen en de lucht wijzigen.

5. Hoeveel is de garantie?

De garantie is 2 jaar voor verwarmingspanelen en controllers.

6. Hoe kies je de juiste CO-verwarmingspanelen?

Apparaten worden eerst geselecteerd op het gebied van verwarmingsvermogen. Het wordt aanbevolen om efficiëntere systemen te installeren dan nodig is. Dit vertaalt zich in besparingen, omdat het infrarood verwarmingspaneel korter zal werken om de gewenste temperatuur te bereiken.

7. Waar worden verwarmingspanelen gebruikt?

Onze panelen zijn geschikt voor installatie in gezinswoningen, appartementen, kantoren, servicepunten, openbare voorzieningen, ziekenhuizen, vergaderzalen, hotels en vele andere plaatsen. Er zijn in dit opzicht geen beperkingen.

Als u geïnteresseerd bent in infrarood verwarmingspanelen, kan u bijkomende info vragen via mail of via het online platformsysteem. Wij beantwoorden uw twijfels en adviseren u bij het kiezen van het juiste model verwarmingspanelen.

ECO • DESIGN • TECHNIEK • WARMTE

NEEM CONTACT OP

Heb je een vraag of wil je een offerte ontvangen?

bottom of page